søndag den 17. juni 2007

DR Update


Som webløsning betragtet er DR Update absolut vellykket. Den nye netbaserede nyhedskanal rummer et ganske interessant forsøg på at kombinere flow'et fra traditionelle tv-nyheder med nettets a la carte-muligheder. Funktionaliteten, designet, brugervenligheden og teknikken bag ligger på et højt niveau - så alt er vel i sin skønneste orden?

Næ. DR Update har nemlig mere end svært ved at matche konkurrencen fra... DR.

Den seneste "rigtige" tv-avis kan jo også ses på nettet, for eksempel på dr.dk tv. Og her er værterne altså en tand bedre, journalistikken er et par nøk skarpere, produktionen er lækrere og kvaliteten ligger i det hele taget på et helt andet niveau.

Indrømmet, DR Update kan opdatere sine indslag løbende. Her får tv-avisen i teorien baghjul. Men spørgsmålet er, om der er seere nok, der synes, at nyheder med et par timer på bagen er så fordærvede, at de er parate til at gå en cru ned kvalitetsmæssigt? Undertegnede er i hvert fald ikke en af dem.

Det skulle da lige være, når der er breaking news i den helt store stil - men så sender den "rigtige" tv-avis jo alligevel væg til væg.

Ingen kommentarer: